Tízes Lista

10 bűntény, amiről el se fogod hinni, hogy megtörtént

2018. május 30. - Tízes Lista

indexkep2.jpg

Egy dolgot kijelenthetünk, rengetegen vannak az idióták. Csak gondoljunk bele nap mint nap hányszor mondjuk ki magunkban azt a mondatot, hogy „ezt a barmot”. Sok esetben nyílván ha az utcán történik valami az a véletlen műve, de sajnos rengeteg olyan is van, amikor teljes elszántsággal csinál valaki totál baromságot.

Ha inkább meghallgatnád videó formájában:

10 – Az állatbarát

Gondolom veletek is volt már olyan, hogy farkaséhesen elmentetek a kedvenc gyorséttermetekbe, hogy egyetek egy jót. Aztán amikor végre kiálltátok a sort és a kajátokhoz jutottatok volna, akkor vettétek észre, hogy valami nem oké. Kihagytak egy sajtburgert, kis krumplit kaptatok közepes helyett vagy épp lemaradt a ketchup. Olyan sok helyen mehet félre egy ilyen út.

Az átlagember vagy beletörődik, vagy ha elérhető közelségben van az étterem megy reklamálni.

De persze ma nem az átlagemberekről beszélünk, hanem a hülyékről. Floridában egy fickó annyira felhúzta magát a helyi Wendy’s elrontott rendelésén, hogy az autós kiszolgáló pultba bedobott az ablakon egy 90 centis aligátort. Csak képzeljétek el a személyzet arcát.

Végülis ez is egy módja a probléma lerendezésének. A fickó persze a hűvösön töltötte az éjszakát, a szerencsétlen aligátort pedig visszaengedték a szabadba.

9 – Veszélyes metrózás

Aki Pesten él, vagy járt már ott tudja, hogy a metrózás nem egy veszélytelen dolog, ha a hármas vonalon járunk. Bármelyik percben lerobbanhat alattunk vagy ami még jobb ki is gyulladhat. Mondjuk legalább télen a fűtéssel nem szokott gond lenni, az égő metrókocsi jól fel tudja fűteni a teret.

Viszont még mindig jobban jártunk ezzel, mint a következő bűntényt elszenvedő úr. Ugyanis 2 éve szintén floridában egy fickó, akinek a motivációja máig nem ismert fogta magát és seggbeszúrta egy késsel az egyik utastársát. Igen. Késsel ... oda. Az egészben a legdurvább, hogy nem is csak egyszer mártotta meg az utastársa alsó részében a kedvenc kését, hanem többször is megszurkálta.

Ennek ellenére a másik csak otthon vette észre, hogy mintha valami történt volna odalent. Ez hogy lehet? Hát vagy egy lónak is elég fájdalomcsillapítót tolt be reggelire, vagy én nem tudom.

Egy biztos, az eset után halál nyugodtan felvehette az acélsegg becenevet.

8 – Jó lakótárs

Nem tudom hányan laktok koliban vagy albérletben, de ha van lakótársatok tudjátok, hogy nem mindig könnyű együtt élni. Néha a legapróbb dolgokon is össze tudtok veszni, de azért akadnak néha komolabb helyzetek is.

Ilyen volt az is, amikor New Jerseyben egy férfit megvert a lakótársa, mert túl sokáig ült a WC-n. Igaz, hogy vannak olyan helyzetek, amikor azonnal WC-re kell rohannia az embernek de ez azért erős.

A 32 éves férfire ugyanis a lakótársa rárugta a WC ajtót, leütötte, majd nekidobta egy tükörnek. Biztosra ment.

Nyílván ezt az áldozat nem hagyta ennyiben, kis is hívta a rendőröket, hogy azok intézzék el az ügyet. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon akarnám látni a rendőrök arcát, amikor mesélték nekik az esetet.

7 – Vak szerencse

Borzalmas dolog lehet vaknak lenni. Csak képzeljétek el, hogy egy reggel arra ébredtek, hogy semmit se láttok. Se a szeretteitek arcát, se a kisállatotokat, semmit. De még mielőtt nagyon átmennénk szomorúba fékezzünk le és ugorjunk át az utca naposabb oldalára.

Mert néha a vakság szerencsés eset lehet. Ilyen volt például az, amikor egy középkorú férfi fényes nappal egy ballonkabátban sunnyogott az utcán. Kapásból gyanús. De nem adott sok időt gyanakodni, mert berohant az egyik könyvesboltba, megmutatta mindenkinek, hogy neki milye van és már ott se volt. Az egészben a vicc csak az, hogy a könyvesbolt vakok számára lett létrehozva és csak speciálisan nekik készült könyveket árult.

Úgyhogy a perverzünk csak a bolti alkalmazottaknak, illetve az épp arra járóknak okozott csak pár kellemetlen percet.

6 – Harapós betörés

Voltatok már úgy, hogy nagyon harapnátok valamit? Biztos voltatok, nem lehetek egyedül én ilyen éhenkórász. Viszont az is igaz, hogy piásan azért jobban rájön az emberre ez az érzés és nem is gondolkozik annyit rajta. A drogokról meg ne is beszéljünk.

A mostani zseniális bűnözőnk se beszélt róluk, pedig tapasztalatai alapján megtehette volna, csak épp tele volt a szája. Ugyanis a fickó full bedrogozva betört egy házba, amit amúgy valószínűleg nem akart kirabolni.

Csak a ház tulajai otthon voltak és nem igazán tudták mire vélni a jelenséget, úgyhogy megpróbálták kidobni, de a betörőnk fogta magát és illedelmes bocsánatkérés és távozás helyett inkább megharapta a ház úrnőjét. Kellett egy kis idő, mire leszedték róla, kicsit későn jött rá a fickó, hogy nem épp egy McChickent harapdál.

Viszont a történetben a legérdekesebb, hogy a helyi sherif elvitte a betörőt az eset után egy kórházba, mert messziről lerítt róla, hogy be van állva, de a kórházban sajnos életét vesztette. Most nem szeretnék nagyon ízléstelen poénokat tolni, de tudjátok hogy van a vicc a kobrával, ami megmarta chuck norrist.

5 – Svájci sajt

Menjünk vissza egy kicsit a perverzekhez, de annyit előre elárulok, hogy most mindenki mindent látott. Viszont most a magamutogatástól eltekintve egy igazi úriemberről beszélhetünk, nem csak egy vakokat zaklató őrültről.

Na jó, az úriember lehet túlzás. Christopher ugyanis az otthonául szolgáló kisvárosban azzal töltötte meg az unalmas délutánjait, hogy kocsikázott kicsit a városban. Csak épp ruhát felejtett el felvenni.

Viszont az autója és a teste mellett volt még egy nagy szerelme, a svájci sajt. Úgyhogy ha lehet miért is ne hozta volna össze ezt a 3 dolgot? Kocsikázás közben el is kezdte hát mutogatni magát a helyi nőknek, sőt még pénzt is felajánlott nekik, ha svájci sajtot húznak fel neki a répájára.

Úgy néz ki vagy a nagyon érett, szép nagy lyukakkal rendelkező sajtokat szereti, vagy nem lehet túl büszke a méreteire.

4 – A dobálózós

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom a hosszú autóutakat. Főleg akkor, ha én vezetek, de akár utasként is, van egyszerűen abban valami, ha csak mész a kocsival és nézed a tájat. Csak hát megesik az is, hogy valakinek pisilnie kell és épp a közelben sincs egy benzinkút. Mi férfiak persze ezt a problémát könnyen megoldjuk bármelyik fánál vagy bokornál egy könnyed lehúzódás után, de szegény csajoknak már nehezebb dolguk van.

Viszont, ha nagyon sietni kell, akkor életet tud menteni egy üres flakon, vagy mekis pohár ... Engem ne kérdezzetek, a Dumb és Dumberből vettem az ötletet ehhez a kis monológhoz.

Viszont Japánban volt egy fickó, aki nem a szükséghelyzet miatt gyűjtötte így a sárga folyót, hanem azért, hogy másokat megdobálhasson vele.

Az idióta fogta magát, kocsival odagurult a piros lámpánál egy másikhoz és elkezdte a szomszéd autóban ülőket a saját vizeletével dobálni.

A rendőrök nyilván elkapták, de az a legdurvább az egészben, hogy a környéken abban a hónapban 20 ilyen eset is történt, amiből csak 10-et vallott be az emberünk. Csak reménykedni tudunk, hogy ő volt a többi is, csak nincs 2 ilyen hülye.

3 – Egy pizzát valaki?

Legyen a következő történet egy kis oktatómese arról, hogy ne drogozzatok. Feltéve persze, ha a harapdálós sztori után még lenne kedvetek.

Philip nem hallotta még a mesét, viszont nem a drogozás volt az egyetlen rossz döntése, hanem kombinálta a drogokat, a fegyvereket és a meztelenséget. Hogy mi sült ki belőle? Egy elég ciki történet, na meg egy rendőrségi ügy.

Az emberünk szintén megéhezett a drogok hatására, úgyhogy elindult a helyi pizzériába mindössze egy törölközőben. Már a belépő is jól sikerült, addig verte az üvegajtót a fegyverével, amíg az be nem tört. Csak, hogy javítson a helyzeten párszor lőtt is a fegyverrel, hogy a rendőrség később begyűjthesse a töltényeket és a számlájára írhassa azokat.

Miután rájött, hogy nem fog kaját kapni hazament, itt, a küszöbön ülve találták meg őt később a rendőrök. Az örsön már beismerte, hogy 4 adag LSD-t nyomott be, ami akárhogy is nézzük nem egészséges.

2 – Taxi mámor

Visszaugrunk most egy kicsit Japánba és sajnos az a rossz hírem, hogy nagyon hasonló esetet kell elmesélnem, mint korábban. Na jó a kell túlzás, igazából jobb röhögni ezeken, mint nagyon elszörnyűlködni rajtuk.

Csak épp most ötvözni fogjuk a vizeletet, a dorogokat és az emberi fétiseket. Egy japán taxis ugyanis fogta magát és előkészített egy kevés drogokkal átitatott kekszet a kocsijába és nagy kegyesen fel is ajánlotta a női utasainak. Persze azok közül sokan vettek is egy kekszet, hát milyen kedves már ez a taxis úr. Csak hogy a drogok miatt a hölgyeknek nagyon sürgősen pisilniük kellett, amire a taxisunk már várt.

Mikor megkérték ,hogy húzódjon félre, hadd menjenek WC-re egyszerűen nemet mondott, lezárta az ajtókat és bíztatta őket, hogy nyugodtan engedjék el magukat a hátsó ülésen.

Mikor már a rendőrségnek mesélte a sztorit hozzátette azt is, hogy imádta nézni, ahogy a nők küszködnek a hátsó ülésén, és azt is öröm volt látni az arcukon, ahogy végül megkönnyebbülnek.

És még azt mondják, hogy a fake taxi rossz dolog.

1 – Mi van ott neked?

Manapság mindenki megpróbálja kiemelni a legjobb tulajdonságát, legyen az insta posztok sorozata a csajok sminkjéről és körmeiről vagy épp a srácok kondiban töltött óráinak eredménye. De hát ez annyira nem meglepő, ilyen a társadalmunk, viszont leszögezném, hogy nem csak ezekkel lehet kitűnni a tömegből.

Viszont a mai első emberünk úgy érezte, hogy valami olyannal fog feltűnést kelteni, amire igazán nem is lehetne büszke. Ugyanis fogta magát és teljesen pucéron furikázott körbe-körbe a Marylandi egyetemen rengeteg csajnak mutogatva magát. Oké, ez még talán rendben van, sima közszeméremsértés, mi ebben az extra?

Hát az, hogy az ő extrája igazából nem is az övé volt. A koronaékszerére ugyanis ráhúzott egy műpéniszt, ami azért nyílván elég könynen kiszúrható volt.

Ki tudja miért csinálta, lehet csak egy fogadást bukott el, de erre azért nincs sok esély, mert több este is így vadászott a kamukirály.

Az biztos, hogy a rendőröknek volt mit megmagyaráznia.

A bejegyzés trackback címe:

https://tizeslista.blog.hu/api/trackback/id/tr1613995754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dester 2018.05.31. 10:57:04

Építő jellegű kritika: érdekes dolgokat írsz, de nagyon rossz stílusban (szinte fáj olvasni) és a helyesírásod sem jó. Ezen felül hiányolom a "via" linkeket az egyes eseteknél, enélkül eléggé hiteltelen az egész.

Nylul 2018.05.31. 14:47:12

@Dester: Teljesen egyetértek. Ez a stílus nagyon kínos.

Anders Behring Breivik 2018.05.31. 18:11:10

Egyet ertek, tenyleg fajdalmas olvasni, folleg az egyes pontok bevezeto sorait. A legjobb lenne, ha a blogolo felhagyna az irassal, es ongyilkos lenne. De ha csak elkoltozik az orszagbol, es soha tobbe nem hallunk rolla, az is elfogadhato. (persze a legbiztosabb az lenne ha vegezne magaval, mert akkor tutti, hogy nem kell tobbe ilyet olvasnunk)
süti beállítások módosítása