Banánnal Overwatchozni? 10 hihetetlen kontroller, amivel elverhettek már online

2018. május 25. - Tízes Lista

maxresdefault_5.jpg

Ti milyen vezérlőt szerettek használni mikor leültök játszani? Szentül hisztek az egér és a billentyűzet mindenhatóságában? Esetleg controllerrel a kezetekben töltitek játékos időtök nagy részét? Persze az hogy PC-n vagy konzolon játszik valaki eléggé beleszól az irányításba, de manapság nem megoldhatatlan semmilyen kombináció. Lehettek olyan hibridek is akik egy bizonyos fajta játékot csak egérrel, mást pedig csak kontrollerrel vinnétek végig. Itt főleg a shooterekre gondolok, mert bevallom én például a kis xbox vezérlőmmel akkor se tudnék rendesen lőni, ha fegyvert fognának rám és az életem múlna rajta.

Tovább

10 hihetetlen rejtély a világból, amit a mai napig nem fejtettek meg

indexkep_2.jpg

 Az élet tele van rejtélyekkel, nem tudhatod mivel találkozol a következő utcasarkon. Lehet összefutsz a kedvenc zenészeddel, a kedvenc youtubereddel, vagy csak egy rég nem látott volt osztálytársaddal, aki elől olyan ügyességgel próbálsz elbújni, mintha életed legkeményebb bújócskáját játszanád.

De a nagyvilág is tartogat bőven rejtélyeket, mert a mai napig nem tudni sok mindenről, hogy a francba épült meg, milyen célt szolgált, vagy éppen, hogy hova tűnt.

Tovább

Milyen lenne az élet, ha tényleg lapos lenne a Föld?

maxresdefault_4.jpg

A lapos föld elmélete vírusként terjedt és szedte áldozatait az elmúlt években. A közösségi média térnyerése nem csak a világ tudásának, komoly és fontos híreinek vagy mondjuk cégeknek segített könnyebben elérni az embereket hanem sajnos az álhíreknek és átveréseknek is jó nagy lökést adott. Az egyik legrosszabb, a lapos föld teória még csak nem is tudatos átverés hanem az elméletben hívők szerint teljesen komoly dolog, ami azt hiszem még szomorúbb. Bár itt a Tízes listán nem szeretünk megosztó témákban állást foglalni, ezt nem tartjuk annak, ez egy szimpla baromság.

Tovább

10 játék, ami óriásit bukott

4k-gaming-wallpaper-images-is-cool-wallpapers.jpg

Volt már veletek olyan, hogy valamit nagyon vártatok? Kinéztetek magatoknak egy jó filmet, vagy épp egy nagyon jónak tűnő játékot és alig vártátok, hogy megjelenjen. Sőt ha már játékokról van szó akár elő is rendeltétek, hogy megkapjátok a különleges előrendelői DLC-t. Aztán amikor végre felraktátok és kipróbáltátok megjelent egy könnycsepp a szemetek sarkában. Nem, nem örömkönnyek voltak, nem is ment bele semmi a szemetekbe, sírtatok, annyira rossz volt.

Tovább

10 gyakori álom jelentése

download-dream-pictures.jpg

Van pár álom típus, ami nagyobb nyomot hagy az emberekben, mint a többi. Általában azért, mert ezek az álmok valami mélyebb érzést hoznak felszínre, vagy élénken üt be valami érzelem bennük.

Most gondolj bele, ha simán csak sétálsz álmodban a vízparton arra lehet, hogy max ébredés után emlékszel, de ha valami durvább dolog történik álmodban, mint mondjuk, ha meghalsz, arra azért sanszos, hogy emlékezni fogsz.

De miért is van ez? És még inkább, mit jelentenek ezek az álmok?

Tovább

10 hihetetlen módon elkészült találmány

indexkep_1.jpg

Tudtad, hogy a legtöbb találmány totál random látott napvilágot, vagy legalábbis közel se arra használjuk, amire eredetileg szánta a feltaláló? De még mielőtt elbíznád magad, hogy te lehetsz a modern kor Edisonja, vagy Teslája ki kell ábrándítanom, azért a legtöbb esetben a feltalálók gőzerőkkel dolgoztak valamin, amit forradalminak hittek. De elég egy rossz mozdulat és máris kész a baj, vagy esetünkben a nem várt találmány.

Tovább

10 függőség, amiről el se fogod hinni, hogy igaz

maxresdefault_3.jpg

Mindenkinek vannak függőségei. Vannak kifejezetten károsak, mint mondjuk a drogfüggőség és az alkoholizmus, de persze van rengeteg olyan, ami hasznos tud lenni, például, ha valaki sportol, vagy épp bármi olyan dolgot csinál rendszeresen, aminek végül értéke lesz.

Viszont léteznek olyan függőségek, amik kifejezetten nem károsak, ellenben sokkal inkább meghökkentőek. Úgyhogy ezekből el is hoztam ma nektek párat.

Tovább

10 Állati Guinness rekord

maxresdefault_2.jpg

Volt már veletek olyan, hogy nagyon magabiztosak voltatok? Úgy éreztétek ti vagytok a legjobbak valamiben és soha senki se győzhet le titeket? Aztán rájöttetek, hogy teljesen mindegy mit csináltok, van a világban egy ázsiai kisgyerek, aki jobb nálatok.

Oké, de mi van, ha azt mondom, hogy nem csak ők tudnak lenyomni, hanem a kedvenc háziállatotok is?

Volt már veletek olyan, hogy nagyon magabiztosak voltatok? Úgy éreztétek ti vagytok a legjobbak valamiben és soha senki se győzhet le titeket? Aztán rájöttetek, hogy teljesen mindegy mit csináltok, van a világban egy ázsiai kisgyerek, aki jobb nálatok.

Oké, de mi van, ha azt mondom, hogy nem csak ők tudnak lenyomni, hanem a kedvenc háziállatotok is?

Tovább

10 híres színész, akik borzalmas filmekben szerepeltek

nicolas-cage-getty90.jpg

Képzeld el azt a helyzetet, hogy meglátsz egy filmet és pont a kedvenc színészed a főszereplő. Mész is át egyből a YouTubera, megnézed a trailert és megcsap az érzés, hogy ezt a filmet tuti látnod kell. Aztán meg is nézed és tátva marad a szád. Na nem azért, mert annyira jó volt, épp ellenkezőleg. Ilyen bűn rossz filmet még életedben nem láttál. Hát, hogy vállalhatta el ezt a szerepet ez a színész? Biztos fiatal volt és kellett a pénz.

Tovább

10 Borzalmas "szupererő", amit ki se kellett volna találni

batman-slap-meme_1.jpg

Joker, Vasember, Superman, Thor... Négyből kettőnek szuperereje sincs, nagyon eltérő személyiségek és képességek, mégis a legnépszerűbb képregényuniverzumos karakterrekké nőtték ki magukat. A képregényírók bővelkednek a kreatívabbnál kreatívabb szuperhős, antihős és szupergonosz ötletekben. Az alap, hogy szükség van valami olyan emberfeletti erőre vagy legalább technológiára, ami megkülönbözteti őket az átlagtól, aztán azt használhatják jóra vagy rosszra, már rajtuk áll.

Tovább